Odense Bulldogs tager imod Herning Blue Fox i opgør mellem to hold, der har samme pointtal på fjerde- og femtepladsen

Ishockey: Der er tæt kamp i jagten på en plads blandt de fire øverste i ligaens grundspil. En placering, der giver hjemmebanefordel i en eventuel syvende og afgørende kamp i kvartfinaleserien.

Tirsdag aften tager Odense Bulldogs imod Herning Blue Fox i en direkte duel om fjerdepladsen. Begge hold har 52 point med Herning på fjerdepladsen og Odense Bulldogs på femtepladsen, da Herning foreløbig er bedst i de indbyrdes opgør med to sejre, mens Bulldogs har vundet ét opgør mod Herning i denne sæson. Det var til gengæld det seneste møde den 4. december i Herning, hvor Bulldogs vandt 3-2 efter overtid og straffeslagskonkurrence - sejrsmålet sat ind af Sean Wiles.

Herning, der har spillet en kamp færre end de øvrige konkurrenter i topstriden, vandt søndag aften 4-3 ude over bundholdet Herlev. Fredag tabte Herning 2-3 hjemme til Sønderjyske efter straffeslag.

Odense Bulldogs led det første nederlag efter nytår med fredagens afklapsning i Frederikshavn, hvor topholdet fra nord førte 4-0 efter 10 minutter og 6-0 efter 29 minutter, inden Bulldogs fik pyntet til slutresultatet 6-2 på mål af Joakim Nettelbladt og Ryan McDonough.

Kampen mod Herning tirsdag aften i Bryggeriet Vestfyen Arena begynder klokken 19.00.

  • SportFyn