Formstærke Odense Bulldogs tager imod skadesramte Rungsted, der kommer til Odense med otte nederlag i træk. De to hold mødes også i Final Four-semifinalen i januar.

Ishockey: Det er to hold i hver sin ende af formbarometeret, der tirsdag aften mødes i Odense Isstadion. Odense Bulldogs har vundet 10 af de seneste 12 kampe, heraf de tre seneste - alle på udebane. Rungsted Seier Capital har tabt de fem seneste ligakampe plus tre kampe i den indledende runde af Continental Cup, som blev afviklet i Rungsted i november. Altså otte nederlag på stribe til nordsjællænderne, hvis man tæller alle turneringer med. 

- Rungsted bliver mere og mere desperate for at få en sejr. Vi kender Rungsted, som har et godt hold med gode spillere, og de er altid farlige, siger Mads True, assistenttræner for Odense Bulldogs.

Efter den fine stime er Bulldogs rykket op på andenpladsen, tre point efter Herning, der har spillet en kamp mere. Rungsted er rutsjet ned som nummer otte, 10 point efter Bulldogs.

- Vi er glade for at være i top-fire. Men der er ikke langt ned til ottendepladsen. Så vi skal være oppe på mærkerne og være klar, siger Mads True.

Rungsted har været hårdt ramt af skader. Seks spillere - Morten Green, Robin Bergman, Mikael T. Christensen, Mattias Persson, Marcus Olsson og Alexander Jensen - sad alle ude med skader i den seneste kamp, torsdagens nederlag på 4-2 i Aalborg. Omvendt har Bulldogs en stort set komplet trup. Kun den 18-årige back Nicolai Eriksen er ude med en skade.

- Vi skal tage det som en hvilken som helst anden kamp og fokusere på det, vi kan, påpeger Mads True.

De to hold skal også mødes i Final Four-semifinalen i VM-arenaen i Herning 19. januar.

- Vi har mødt dem i træningskampe og i turneringskampe, så vi kender hinanden. Der er ikke noget, der kan overraske, siger Mads True.

Odense Bulldogs har vundet sæsonens to første opgør mod Rungsted, der blev afviklet med et døgns mellemrum i slutningen af oktober: 2-0 hjemme og 4-3 ude.

Mads True har denne forklaring på de mange sejre de seneste uger.

- Alle kæmper, og vi giver ikke mange chancer væk. Robin står godt i målet, siger Mads True om den 31-årige svenske målmand, Robin Rahm, der har en redningsprocent på 93,6.

Der er kampstart tirsdag klokken 19.00 i Odense Isstadion.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.