Bulldogs i dårlig stime: Selvtilliden skal findes mod White Hawks

Med kun syv kampe til at slutspillet begynder i Metalligaen, er det nu, Dale Mitchell og Bulldogs skal finde selvtilliden igen. Arkivfoto Birgitte Carol Heiberg

Bulldogs i dårlig stime: Selvtilliden skal findes mod White Hawks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs har med fem nederlag i træk ramt en grim stime, mens slutspillet nærmer sig. Og skal holdet kvalificere sig direkte, skal der sejre til. Sådan en håber holdet at få med hjem fra Frederikshavn, hvor man tirsdag møder White Hawks.

Ishockey: Tirsdag drager odense Bulldogs til Frederikshavn for at spille ligakamp mod White Hawks og for at vende en kedelig stime. Med i baggagen har fynboerne nemlig fem nederlag på stribe - heraf fire i Metal Ligaen. De dårlige resultater har sendt Bulldogs faretruende tæt på stregen, som skiller de direkte slutspilspladser fra play-in-pladserne, og efter et nederlag på hele 6-0 i Rødovre torsdag er der kun to point ned til Rungsted på 7. pladsen.

Grunden til den ringe form er i følge assistenttræner Mads True, at nederlag på nederlag har kostet på selvtillidskontoen.

- Man har godt kunnet mærke på holdet, at selvtilliden mangler lidt. Vi har egentlig spillet nogle gode perioder, synes jeg, men når det så går lidt galt, så går det ofte også meget galt. Og det er selvfølgelig noget, vi taler om og forsøger at få styr på, siger han.

Tirsdagens modstander ligger før kampen nummer tre. Men selv om høgene ligger højt, så har Bulldogs faktisk haft godt styr på frederikshavnerne. I sæsonens første fire opgør mellem de to hold er det blevet til tre Odense-sejre og en enkelt sejr til White Hawks på straffeslag. Og Mads True håber, at Bulldogs kan bruge formularen fra tidligere opgør til at vende skuden.

- De har en god danskerstamme, men også gode udlændinge. Det er svært at sige, hvorfor vi netop står godt til dem, men vi har været effektive mod dem, og selv om de har haft mange skud i vores kampe, så har vi været gode til at holde dem fra de farligste skud, siger han.

Der resterer 7 kampe i sæsonen for Odense, og assistenttræneren ser ingen panik i truppen, men han mener, at der skal ske noget snart.

- Der er ingen tvivl om, at der kun er vigtige kampe tilbage for os resten af sæsonen, og vores slutspil begynder nu, kan man sige. Det er vigtigt, at vi får nogle sejre, inden slutspillet begynder, så vi har noget momentum, når det går løs, siger han.

Kampen spilles i Scanel Hockey Arena i Frederikshavn med faceoff klokken 19.00.

Bulldogs i dårlig stime: Selvtilliden skal findes mod White Hawks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce