2-1-sejren over Herning blev kørt i hus efter en benhård match, der var åben til sidst pift. Nu 2-2 i kvartfinaleserien, og femte match er på søndag i Herning.

Odense Bulldogs kom foran 2-0 mod Herning i fjerde kvartfinale i Bryggeriet Vestfyen Arena.

Simon Grønvaldt og John Armstrong bragte Odense foran i 1. periode, men Herning reducerede ved Kristoffer Lauridsen, og Herning havde gode tilbud, men manglede skarpheden.

3. periode blev en tæt affære. Herning pressede til sidst, og keeperen blev taget et apr gange, og Bulldogs havde to muligheder for at score to gange i friløb.

Men det hele blev først afgjort, da Herning fik face-off to sekunder før tid. Det var trods alt for kort tid til at udligne.

Vild jubel i Bulldogs-lejren. Forfra på søndag.

Simon Grønvaldt efter kampen til hockeysportens hof-radioreporter Jørgen Autzen:

- Det var en utrolig tæt kamp. vi spiller en god 1. periode og fører med to mål, men tog for mange udvisninger i 2. periode, og det var tæt på at koste os. Men vi holdt føringen i en meget intens kamp.

. Det er to gode hold, og man skal være til at spille hockey hele tiden. I dag lykkedes vi ofte med at være gode i defensiven og tvang dem til at skyde fra svære positioner, sagde Grønvaldt, der scorede det første mål.

  • SportFyn