Bulldogs henter finsk spiller

Tilskuerne i den fynske isarena kan se frem til at se en finsk back spille for Odense Bulldogs i den kommende sæson. Foto: Yilmaz Polat

Bulldogs henter finsk spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med den fjerde udenlandske spiller.

Ishockey: Den fjerde udenlandske spiller er nu på plads i Odense Bulldogs. Det er den finske back Sami Jekunen, som Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med. Han kommer med en masse erfaring fra den finske Mestis-liga, hvor han har spillet de seneste fire sæsoner. I sidste sæson spillede han for Ketterä, der blev slået ud i kvartfinalen.

- Vi er glade for at have Sami med på holdet. Sami er en dygtig spiller, der er hurtig på skøjterne. Vi forsøger i år at spille med meget fart og bevægelighed, og der bliver det vigtigt at have backer, der kan holde på pucken og sætte spillet i gang som Sami. Med sine blot 23 år har Sami allerede spillet næsten 200 kampe i den finske Mestis-liga, og han kommer derfor med en masse erfaring, siger Odense Bulldogs' svenske cheftræner, Pelle Svensson.

Selv ser Sami Jekunen frem til sin sæson hos Odense Bulldogs med spænding.

- Jeg har hørt meget godt om klubben. At de har en god organisation omkring holdet, og at de tager sig godt af deres spillere. Jeg ved, hvad der forventes af spillerne i Odense Bulldogs og kan godt lide den retning, klubben bevæger sig i. Jeg ser frem til at komme til Odense, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang, siger Sami Jekunen.

De tre øvrige udlændinge i Odense Bulldogs' spillertrup er den finske målmand Teemu Seppänen samt de canadiske angribere Ned Lukacevic og Mike Daugulis.

Bulldogs henter finsk spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce