Bulldogs forlænger med Eskesen


Bulldogs forlænger med Eskesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske VM-helt tager en sæson mere i Odense.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs har forlænget kontrakten med den 24-årige back Michael Eskesen, der tidligere på måneden til VM var med til at sikre Danmark endnu et år i A-gruppen.

- Jeg er glad for at kunne fortsætte i Odense. Jeg synes at klubben i kraft af deres indkøb hidtil har sendt et klart signal om, at man vil gøre det væsentligt bedre end de to foregående sæsoner. Jeg ser frem til at støde til sommertræningen sammen med de andre i dag med henblik på opbygningen af et nyt hold, siger Michael Eskesen i en pressemeddelelse.

Eskesen fik i sidste sæson comeback efter en længere skade. Og træner Pär Johansson mener, at backen vil blive endnu bedre i den kommende sæson.

- Vi har fået en meget vigtig brik på plads. 'Eske' spillede en flot comeback-sæson efter sin skade, men jeg er sikker på han vil være endnu bedre næste sæson, hvor han igen vil få en fremtrædende rolle på holdet. Han kan bruges i alle situationer, og det er altid godt at kunne beholde Odense-drenge med hjertet på rette sted på holdet, lyder det fra cheftræner Pär Johansson.

Ny kontrakt til angrebses

Claus Eriksen har i øvrigt også fået en kontrakt med Odense Bulldogs. Den 21-årige forward starter således sæsonen på en tryout-kontrakt.

- Hvis han starter sæsonen på samme vis, som han afsluttede sidste, så er der ingen tvivl om at Claus spiller hele sæsonen, siger Bulldogs-træneren.

Det unge angrebses lavede seks point i 33 kampe i sidste sæson og 23 point i bare 13 kampe i 1. division.

Bulldogs forlænger med Eskesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce