Brad Gratton stopper i Odense Bulldogs, der ønsker en anden profil som træner.

Man skal ikke forvente at være træner i Odense Bulldogs mere end et par år ad gangen.

Om det så er en svensker, en dansker, en finne eller en canadier. Hvis ikke klubben når frem i semifinalerne, er der som regel kontant afregning, før man går over til at "lede efter en ny profil".

Odense Bulldogs er stadig kendt som den eneste større klub i Danmark uden et mesterskab i pokalhylden, idet Bulldogs tre gange har været i finalen.

Bulldogs kan - kun lidt endnu, vil en del tilhængere mene - undskylde sig med, at klubben "kun" har været i Ligaen i lidt over et kvart århundrede, mens klubber som Sønderjyske, Herning, Esbjerg og Aalborg har en klart længere historie på top-niveau.

"Efter grundige overvejelser kan vi hermed annoncere, at der skal findes ny cheftræner til den kommende sæson. Canadiske Brad Grattons toårige aftale udløber med udgangen af denne sæson, og det er besluttet, at den ikke vil blive forlænget".

"Efter exit i kvartfinalerne de seneste tre sæsoner trænger vi til at genstarte projektet, og det kan ofte være nemmere med helt nye folk. Brad Gratton har store styrker rent hockeyfagligt, og han har bragt en masse til organisationen, men vi vurderer samtidig, at der fremadrettet skal en anderledes profil til".

"I den kommende tid vil det være af højeste prioritet, at identificere og nå til enighed med den rette kandidat, som kan udvikle Bulldogs-projektet yderligere. Ambitionen er uforandret - at være en fast bestanddel af top-4 i dansk ishockey".

  • SportFyn