2. divisionsklubben har 10-11 uger til at få banket et nyt og stærkt hold sammen efter de seneste ugers uro. Premieren er den 19. marts hjemme mod HIK i oprykningsslutspillet, og derefter følger Brønshøj, ude og topholdet Brabrand, hjemme.

Sportschef Carsten Hemmingsen og cheftræner Jens Madsen har lidt under tre måneder til at få banket ny selvtillid og moral ind i det mandskab, som før sæsonen blev regnet blandt favoritterne til oprykning i 2. division.

Marienlyst er "kun" fire point fra oprykningsstregen i slutspillet, men lige nu kigger omverdenen på det faktum, at de to stærke kantspillere Chris Hansen og Jens Mårtensen har forladt klubben, og i forvejen er alsidige Jack Nielsen gået til Dalum. Til gengæld er angriberen og matchvindertypen Sandro Spasojevic hentet fra Middelfart.

Sportschef Carsten Hemmingsen udtrykker i tirsdagens Sport Fyn-sider et klart håb om, at Marienlyst kan finde passende afløsere for dem, som er fløjet fra klubben på Windelsvej.

Men det er også nødvendigt at være klar fra start, fordi der ellers hurtigt kan komme en række relativt ligegyldige kampe for Marienlyst.

Marienlyst lægger ud mod teknisk gode HIK den 19. marts, og derefter går turen til normalt hjemmestærke Brønshøj, før topholdet Brabrand gæster Odense i det, som nemt kan vise sig at blive en absolut nøglekamp.

Sport Fyn vurderer, at Carsten Hemmingsen og træneren skal finde en lille håndfuld nye spillere, hvis truppen skal være slagkraftig nok til at bestå i slutspillet. Det skal formentlig ske fra OB's ungseniorer, eller via henvendelse til andre fynske klubbers trupper.

Det er også en mulighed at gå efter nogle kanonkonger på landet mellem Skamby og Flemløse, men de har i vore dage sjældent samme standard som tidligere.

Middelfart er som Marienlyst fire point efter oprykningsstregen.

Middelfart lægger ud hjemme mod ambitiøse Nykøbing FC, mens Fremad Amager er modstanderen ude i anden runde. Derefter får Middelfart besøg af HIK.

Det ligner et hedt forår, hvor Marienlyst og Middelfart endda møder hinanden to gange. Spørgsmålet er, hvilke af de to fynske rivaler, der får støbt det bedste fundament i resten af opstartsfasen.

Man kan i tirsdagens Sport Fyn-sider læse en vurdering af de fynske klubbers chancer i den kommende 2. division i foråret.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
Overraskende retur: Spasojevic tilbage i Boldklubben Marienlyst

Overraskende retur: Spasojevic tilbage i Boldklubben Marienlyst

1
Marienlyst napper Spasojevic

Marienlyst napper Spasojevic