Bronze - og fynbo EM's bedste spiller

Med Frederik Klokker som anfører har det danske cricketlandshold vundet bronze ved EM i Dublin.
Foto: ole friis

Bronze - og fynbo EM's bedste spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overraskende bronze til Danmark ved EM i cricket - Frederik Klokker i top

CRICKET: Med den tidligere Kertemindedreng, Frederik Klokker, som anfører har det danske landshold i cricket noget overraskende vundet brozemedaljer ved EM i irske Dublin. Og der var en ekstra appelsin i turbanen for Frederik Klokker. Han blev nemlig som topscorer - med 223 point - kåret som EM's bedste spiller.

Det er første gang, at Danmark får medalje i et mesterskab afviklet på græspitche - og det er den første medalje, Danmark har erobret udendørs i 10 år.

Bronzen kom endeligt i hus torsdag. I dagens sidste kamp skulle Danmark opnå mindst uafgjort, og 1-1 blev netop det tekniske resultat, da tung regn forhindrede spil.

Efter nederlag til de senere vindere Irland og sølvvinderne fra Skotland i de to første kampe kom Danmark på medaljekurs med en kneben sejr over Italien efter en gyser-afslutning med sejr på sidste bold. I næste kamp blev Norge nedsablet i en kamp, hvor Frederik Klokker med 119 point not out havde sin store andel i sejren på otte stående gærder. Dermed var der lagt op til bronzekamp mod arvefjenderne fra Holland i sidste runde - en kamp, som altså ikke blev til noget. Dermed endte Danmark på fem point, og det var to point foran netop Holland.

- Jeg er meget stolt over holdets resultater ved dette EM. Det lover godt for den kommende VM-kvalifikation i Dubai i foråret 2009, siger landstræner Peter Palle Klokker - i øvrigt far til Frederik Klokker. (ben & kals)

Bronze - og fynbo EM's bedste spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce