Brøndby vil forlænge kontrakten med Riza Durmisi


Brøndby vil forlænge kontrakten med Riza Durmisi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Riza Durmisis kontrakt med Brøndby udløber om et år, men sportsdirektør Troels Bech vil meget gerne forlænge.

Brøndby vil gerne forlænge kontrakten med Riza Durmisi, som gjorde en god figur på landsholdets venstre back i de to seneste landskampe mod Albanien og Armenien.

Det fortæller Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, til Ritzau.

- Vi er rigtig glade for, at Riza er hos os, og vi vil gerne have, at han bliver endnu længere tid. Riza har udtrykt samme ønske, så vi går ind til den kommende periode med et gensidigt ønske, siger Troels Bech.

I sommerens transfervindue herskede der ellers en del tvivl om Riza Durmisis fremtid i Brøndby, hvor den unge venstrebacks kontrakt udløber næste år. Forhandlingerne om en forlængelse gik i hårdknude, og spilleren selv luftede muligheden for et skifte.

Det fik Brøndby til at hente Jesper Juelsgård hos nedrykkede Evian i Frankrig, så klubben var dækket ind, hvis Riza Durmisi var blevet solgt.

- Jeg vil ikke begynde på spekulationer, men vi havde begrundet mistanke om, at vi ikke kunne beholde ham. For at stille os selv i en situation, hvor vi havde råd til at tage imod et tilbud på Riza, så var det vigtigt, at vi stadig var dækket af på den position, siger Troels Bech om købet af den tidligere FC Midtjylland-spiller.

Riza Durmisi blev som bekendt ikke solgt i transfervinduet. I stedet røg en af klubbens venstrebacks Patrick da Silva til Randers på en lejeaftale.

Dermed står kampen om spilletid på venstre back mellem Riza Durmisi og Jesper Juelsgård, og det er en situation, som glæder sportsdirektøren.

- Jesper Juelsgård er også en god spiller, og tanken var, at han skulle ind, fordi der var så meget usikkerhed om Riza. Men nu er vi godt dækket ind, ligesom rigtige tophold skal være, siger Troels Bech.

21-årige Riza Durmisi har spillet tre kampe for landsholdet, mens 26-årige Jesper Juelsgård har spillet to landskampe.

Brøndby vil forlænge kontrakten med Riza Durmisi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce