Brøndby tror på Champions League-sejr over Barcelona


Brøndby tror på Champions League-sejr over Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften kan Brøndby sende FC Barcelona ud af kvindernes Champions League. Danskerne tror på sejren.

Havde det været Brøndbys herrehold i fodbold, der skulle møde FC Barcelona i en vigtig Champions League returkamp, var det nok ikke de største chancer for en sejr, Brøndby var blevet spået.

Men omvendt ser det ud, når Messi skiftes ud med Marta, og det er klubbernes kvindehold, som mødes i kampen om at sikre sig en plads i Champions Leagues 1/8-finale.

Brøndbytræner Peer Lisdorf er fortrøstningsfuld efter 0-0 i Barcelona i den første kamp.

- Jeg føler mig tryg og overbevist om, at vi godt kan slå Barcelona, men det bliver meget tæt, som det også var dernede. Jeg tror på, at vores trup er bredere end deres.

- Da vi spillede mod dem sidst, havde de ingen indskiftere, så jeg tror på, at der i den sidste halve time af kampen godt kan falde en afgørelse ud til vores fordel, fordi vi har bedre indskiftere, siger Peer Lisdorf.

En af Brøndbys vigtigste opgaver bliver derfor at holde de spanske spillere fra at score, så danskerne ikke risikerer at ryge ud på reglen om udebanemål.

Offensivspilleren Sanne Troelsgaard glæder sig til opgøret.

- Hvis ikke det er den vigtigste kamp dette efterår, så er det helt sikkert en af dem.

- Vi kan godt vinde. Det bliver svært, og vi skal spille op til vores bedste og have heldet med os, men det er ikke urealistisk, at vi kan vinde.

- Vi spillede lige op med dem i Barcelona, selvom de havde overtaget store dele af kampen, siger Sanne Troelsgaard.

Hun er en af de bærende kræfter på Brøndby-holdet og slår fast, at danskerne tager udfordringen op og ikke giver op på forhånd blot fordi, at modstanderne har et stort navn i ryggen.

Barcelonas kvindehold er ikke et erfarent hold i Champions League. Stilen er dog genkendelig, og spanierne har taget store skridt på kort tid, vurderer Peer Lisdorf.

- Barcelonas spil minder meget om herrernes. De har seks spillere på det spanske landshold og har rykket sig meget på et år.

- Vores chancer ligger specielt i omstillingerne, så hvis vi er endnu skarpere, end vi var i Barcelona, er der gode muligheder for at komme frem til afslutninger, siger Brøndby-træneren.

Kampen fløjtes i gang på Brøndby Stadion onsdag klokken 18.30.

Samtidig spiller også kvinderne fra Fortuna Hjørring deres Champions League-returopgør mod italienske UPC Tavagnacco. Her håber danskerne på revanche for det 2-3-nederlag de indkasserede i Udine.

Brøndby tror på Champions League-sejr over Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce