Brøndby-træner: Utroværdigt at tale om medaljer

Thomas Frank stopper medaljesnakken.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Brøndby-træner: Utroværdigt at tale om medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Frank vil ikke sætte for høje mål for sine Brøndby-spillere, for klubben har tidligere misset målet.

Trods flotte præstationer i de seneste fire superligarunder med 10 point ud af 12 mulige er Brøndbys målsætning fra før sæsonstarten om blot at slutte over nedrykningsstregen, når Superligaen holder vinterpause, ikke ændret.

De gode tendenser får nemlig ikke træerne til at vokse ind i himlen, slår cheftræner Thomas Frank fast.

- Vi vil ikke begå den fejltagelse at melde for hårdt ud. I denne klub har man tidligere ramt forbi skiven og været lidt for optimistisk, når man skulle definere sine målsætninger.

- Det kan godt være, at det lyder forsigtigt og lidt fedtspilleragtigt, men det tjener intet formål at tale om medaljer og placeringer, der berettiger til Europa League. Dér er vi ikke. Det vil være utroværdigt, siger Frank til klubbens hjemmeside.

Brøndby ligger på en niendeplads i Superligaen lige efter rivalerne fra FC København, som har lige så mange point som klubben fra Vestegnen, men kan prale af en bedre målscore.

Med 13 point har Brøndby kun to point ned til nedrykningsstregen, og hvis klubben kan holde den placering er det en godkendt præstation.

- Før sæsonstarten havde vi et mål om at slutte en lille håndfuld point over stregen, når Superligaen gik på vinterferie. Den målsætning er fortsat gældende. De næste syv runder kommer til at definere vores sæson.

- Kan vi bygge på og udvikle både holdet og spillerne, er der mulighed for at kigge opad i Superligaen og konsolidere sig yderligere midt i tabellen i en jævnbyrdig Superliga.

- Mister vi ydmygheden, bliver vi hurtigt slået hjem igen. Vi skal blive ved med at være sultne - længere er den bare ikke, lyder det fra cheftræneren.

Thomas Frank kom til Brøndby i juni i år og har haft et særligt fokus på talentudviklingen.

Derudover har klubben investeret i store profiler som hjemvendte Thomas Kahlenberg, det unge talent Alexander Szymanowski og den hollandske forsvarsspiller Khalid Boulahrouz.

Brøndby spiller klubbens første superligakamp efter landsholdspausen, når de møder Viborg FF søndag klokken 17.

Brøndby-træner: Utroværdigt at tale om medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce