Brøndby taber 10 millioner - som ventet


Brøndby taber 10 millioner - som ventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby har tabt 10 millioner kroner i årets første tre måneder. Men det er som forventet, oplyser klubben.

Pengene fosser ud af Brøndbys pengekasse for tiden. Fodboldklubben har tabt over 10 millioner kroner i årets tre første måneder. Det viser resultatet efter første kvartal i 2011.

Men det er helt på niveau med det forventede ved årets begyndelse, og selskabet fastholder forventningerne til hele året.

Selskabet venter fortsat et "mindre overskud" før skat for hele 2011.

- Indregnet i forventningerne til resultatet for 2011 er fortsat en gevinst ved salg af Gildhøj Centret, meddeler Brøndby i regnskabet.

Brøndby kom ud af første kvartal med et fald i omsætningen på hele 16,7 procent.

Den lavere omsætning skyldes primært faldende sponsorindtægter i forbindelse med aftalen med Jesper Nielsens Kasi Group om ophør af samarbejdet med udgangen af 2010.

Trods de skuffende økonomiske tal, så fastholder Brøndby på det sportslige plan sin forhåbning om at indfri målet om at spille europæisk fodbold i næste sæson.

- Sæsonen 2010/11 nærmer sig sin afslutning, og med tre runder igen er Brøndby placeret på en fjerdeplads med tre point op til en medaljeplads.

- Stillingen i Superligaen betyder, at Brøndby har en god mulighed for at opfylde målsætningen om at spille europæisk fodbold efter sommerferien, skriver klubben.

I sidste spillerunde tabte Brøndby 0-1 til FC Midtjylland, som dermed overtog tredjepladsen fra Brøndby.

Brøndby mistede samtidig et stort skridt i forsøget på at vinde sølv, som ellers giver adgang til kvalifikationen til Champions League. OB indtager andenpladsen syv point foran Brøndby.

Brøndby taber 10 millioner - som ventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce