Brøndby-sportschef: Boulahrouz bliver mentor


Brøndby-sportschef: Boulahrouz bliver mentor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby har ledt efter kulturbærere - og fundet en af dem i Khalid Boulahrouz. Sportschef Per Rud er stolt.

Khalid Boulahrouz med kælenavnet "Kannibalen" er sulten.

Det er i hvert fald det indtryk, Brøndby-sportschef Per Rud har fået i kontraktforhandlingerne med den hollandske forsvarsspiller.

- Vi har gennem forhandlingerne og en lang dialog med Khalid fået et klart indtryk af en sulten og ærgerrig spiller, der evner og har lyst til at indtage rollen som mentor for vores mange unge talenter.

- Vi har ledt efter kulturbærere, der kan understøtte strategien om at satse på de unge talenter og samtidig løfte vores niveau rent sportsligt. Det er Thomas Kahlenberg også et godt eksempel på.

- Med tilgangen af Boulahrouz har vi nu en sund og homogen trup, der rammer den rette balance mellem talent og rutine, siger Per Rud til klubbens hjemmeside.

Sportschefen er sikker på, at Khalid Boulahrouz kan løfte kvaliteten i truppen, hvor der fremover bliver større konkurrence om spilletid i forsvaret.

- Kontrakten med Khalid Boulahrouz betyder også, at konkurrencen i truppen bliver skærpet yderligere.

- Han vil stimulere træningsmiljøet og være et forbillede for mange af vores unge talenter, som får en rutineret spiller, som de kan lære af og læne sig opad, siger Per Rud.

Brøndby har været særdeles aktive, siden Per Rud kom til klubben. Og Per Rud er stolt af, at det er lykkedes at hente den tidligere hollandske landsholdsspiller til Superligaen - og til Brøndby.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes os at overbevise en spiller som Khalid Boulahrouz om, at han skal spille for os, siger Per Rud.

Khalid Boulahrouz træner onsdag for første gang med sine nye holdkammerater i Brøndby.

Brøndby-sportschef: Boulahrouz bliver mentor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce