Brøndby-profil glæder sig til "Kannibalen"

Viktor Fischer og Simon Makienok, da fodboldlandsholdet mandag eftermiddag samledes og trænede på Helsingør Stadion.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Brøndby-profil glæder sig til "Kannibalen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simon Makienok regner med, at Brøndbys nye stjerneforsvarer kan lære klubbens mange unge spillere noget.

Selv om han formentlig kan se frem til hårde nærkampe til træning i den kommende tid, er Brøndbys angrebsprofil Simon Makienok spændt på at få den hollandske landsholdsforsvarer Khalid Boulahrouz til klubben.

Superligaklubben præsenterede mandag den berømte forstærkning, der bærer rundt på det frygtindgydende tilnavn "Kannibalen".

- Jeg håber, han kommer med en masse ro og rutine, og jeg tror også, at det er derfor, han er blevet hentet. Han kan især bidrage med noget til alle de unge spillere, vi har, siger Simon Makienok.

Khalid Boulahrouz er noteret for 35 landskampe for "Oranje", som han har repræsenteret ved tre slutrunder.

Med et klub-cv, der tæller blandt andre Chelsea, Hamburger Sport-Verein og Sporting, bliver midterforsvareren et af Superligaens mest prominente navne.

- Jeg har set ham nogle gange på tv, men derudover kender jeg faktisk ikke så meget til ham. Men jeg glæder mig helt klart til at se hans kvaliteter, siger Makienok.

Tilgangen af Boulahrouz kommer, netop som Brøndby ser ud til at have fundet sig selv på banen med 10 point i de sidste fire kampe.

Stemningen er markant anderledes på Vestegnen sammenlignet med sidste år, hvor det hele handlede om at undgå nedrykning.

- Det er sjovt i øjeblikket, efter at vi har hentet gode point i de sidste fire kampe. Det er jo sjovere at spille i en klub, hvor det går godt frem for at kæmpe mod nedrykning.

- Man kan tydeligt mærke, at stemningen og arbejdsvilkårene er bedre, efter at der er kommet ro på uden for banen, og man kan se, at det hele går den rigtige vej, siger Simon Makienok.

Angriberen har mandag indfundet sig i landsholdslejren, der i Helsingør forbereder sig på de kommende VM-kvalifikationskampe mod Italien og Malta.

Brøndby-profil glæder sig til "Kannibalen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce