Brøndby og OB slås med skader


Brøndby og OB slås med skader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PREMIERE: Det ser lige nu bedst ud for OB
FODBOLD: Det var ikke helt belejligt for OB, at både Søren Berg, Fernando Derveld og Andrews Tembo trak sig småskadede ud af tirsdagens træningskamp mod West Bromwich.

I forvejen var Jacob "Gaxe" Gregersen og Michael Hemmingsen på skadeslisten.

Men spørger man cheftræner Troels Bech, er det kun Michael Hemmingsen, der definitivt er ude til søndagens premiere mod Brøndby.

De fire øvrige bliver ikke defineret som skadede. Hvilket rent praktisk vil sige, at de alle trænede med i går formiddags. Men de fulgte dog deres egne træningsprogrammer.

Alle de tre skader fra kampen på Høje Bøge var slagskader, og Jacob Gregersen er endnu ikke i stand til sparke helt så langt som ønsket. Men alle fire er altså inde i overvejelserne til søndagens kamp.

Værre ser det ud for Brøndby, hvis nyindkøbte svenske angriber, Jonas Elmander, blev skadet, da holdet tirsdag aften tabte 2-4 i en træningskamp mod norske Stabæk.

Det var en fibersprængning i venstre baglår, der i slutningen af 1. halvleg ramte den tidligere Feyenoord-angriber, og den vurderes til at skulle koste nyindkøbet en to-tre ugers pause.

I forvejen må Brøndby undvære målmand Karim Zaza og rutinerede Morten Wieghorst til søndagens kamp.

Det kan til gengæld give plads til debut til en anden svensker, 23-årige Babis Stefanidis, som Brøndby efter et langt tilløb omsider har skrevet kontrakt med.

Stefanidis er en fløjspiller med U21-landskampe på kontoen, og han er hentet i Djurgården.

OB tænker på Pontus

Også OB har som bekendt kig på en svensker. Midterforsvareren Pontus Segerström fra Brommarpojkarna i den næstbedste svenske række spillede en udmærket 2. halvleg mod West Bromwich, trænede med i går formiddags og rejste så hjem - uden en kontrakt i bagagen.

- Men han lever i vores bevidsthed, siger OB-cheftræner, Troels Bech.

I OB-ledelsen skal man have vurderet det indtryk, Segerström gjorde, og de midterforsvars-alternativer, der er i truppen, inden der træffes en beslutning om Segerströms mulige fremtid i Ådalen.

Brøndby og OB slås med skader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce