Brøndby melder Makienok klar til landsholdet


Brøndby melder Makienok klar til landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods lårproblemer meldes Brøndbys Simon Makienok klar til landsholdsfodbold forud for kampen mod Italien.

Brøndbys målmager Simon Makienok måtte søndag lade sig udskifte for anden kamp i træk. Angriberen har lårproblemer, men han meldes nu alligevel klar til at deltage i landsholdslejren, der indledes senere mandag.

Søndag var der tvivl i Brøndby, men efter en snak med spilleren, sundshedsstaben i Brøndby og med landsholdet har Brøndby meldt angriberen klar til lejren, der kulminerer med de to VM-kvalifikationskampe mod Italien på fredag og Malta næste tirsdag.

- Det er en kæmpe ære at kunne levere spillere til de danske landshold, og det er det bestemt også for os i Simons tilfælde.

- Derfor skal vi selvfølgelig ikke sende en skadet spiller af sted, men efter at have talt med Simon, vores sundhedsstab og med landsholdet, så har vi besluttet, at Simon tager af sted til landsholdslejren.

- Hans lårproblemer er i klar bedring, og det er aftalt, at træningen i landsholdslejren i løbet af ugen doseres, så vi forventer, at han vil være spilleklar fredag, siger Brøndbytræner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Simon Makienok mødes med de øvrige spillere i landstræner Morten Olsens trup mandag eftermiddag.

Italien venter fredag og Malta næste tirsdag. De to VM-kvalifikationskampe spilles i Parken, og Danmark skal helst vinde dem begge, hvis håbet om en billet til VM i Brasilien næste år skal bevares.

Det danske landshold kan dog ikke afgøre egen skæbne - selv ikke med to sejre. Danmark kan maksimalt ende som toer i puljen, og det kræver, at Danmark vinder begge kampe, og ydermere skal Bulgarien sætte point til mod Armenien eller Tjekkiet.

Og selv hvis det lykkes Danmark at blive toer i gruppe B efter Italien, så er holdet ikke garanteret en plads i playoff-kampene. Det kræver nemlig, at også hold i andre puljer hjælper Danmark.

Den dårligste toer på tværs af de europæiske grupper er nemlig ude af VM-kvalifikationen, og der er stor fare for, at det bliver toeren i Danmarks pulje, der må lide den skæbne.

Vejen til VM er med andre ord meget bumpet for danskerne.

Brøndby melder Makienok klar til landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce