Brøndby må undvære topscorer i fire uger


Brøndby må undvære topscorer i fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skadede Simon Makienok Christoffersen komme ikke til at spille for Brøndby før sidst på efteråret.

Simon Makienok Christoffersen har haft stor indflydelse på Brøndbys optur i Superligaen i den seneste tid, men klubben kommer til at undvære ham i op til en måned.

Gennem en periode har Makienok døjet med skavanker, der har betydet, at han sjældent har været i stand til at spille 90 minutter.

Nu tager klubben konsekvensen og giver ham reel kamppause.

- Simon har haft problemer med låret igennem et stykke tid, og på trods af nedsat funktionsevne har han stadig scoret vigtige mål.

- Det har været en klar gevinst for holdet, men der er desværre ikke den ønskede fremgang at spore, selv om han har været på et skåneprogram, siger træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- Derfor tager vi nu konsekvensen og giver Simon en pause, så han kan komme tilbage på 100 procent fra sin lårskade. Vi forventer således, at vi kommer til at holde ham ude i op til fire uger, så han får et roligt forløb, hvor der er tid og plads til den fornødne ro, uddyber træneren.

Fire ugers pause vil betyde, at Simon Makienok Christoffersen kan være klar til efterårssæsonens tre sidste kampe. Han har foreløbigt scoret seks mål for klubben i denne sæson.

Hans gode form kastede en landsholdsudtagelse af sig, og han fik få minutter på banen for Danmark fredag mod Italien. Søndag måtte han dog forlade landsholdslejren, da han ingen chance havde for at blive klar til tirsdagens kamp mod Malta.

Brøndby må undvære topscorer i fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce