Brøndby lever med sponsors FCK-flirt


Brøndby lever med sponsors FCK-flirt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-direktør Frank Buch-Andersen har det fint med, at klubbens storsponsor, Jesper Nielsen, har opkøbt FCK Håndbolds herrehold

Der er tilsyneladende ingen onde miner hos fodboldklubben Brøndby IF, selvom klubbens storsponsor, Jesper Nielsen fra Kasi Group, har opkøbt rivalen FC Københavns herrehold i håndbold.

Det siger Brøndby-direktør Frank Buch-Andersen til Ritzau efter nyheden om, at FCK Håndbold og AG Håndbold slår sig sammen på herresiden som AG København.

- For mig at se har han købt FCK ud, så det er fint med mig. Jeg ønsker ham held og lykke med det, siger direktøren.

Jesper Nielsen har de seneste år ved siden af sponsoratet i Brøndby også satset stort på AG Håndbold i Danmark og den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen. Så Frank Buch-Andersen er bevidst om Jesper Nielsens store håndboldkærlighed.

- Det er jo sådan, at Jesper Nielsen og Nielsen-familien har en stor passion for fodbold og Brøndby, men også håndbold. Jesper har jo selv spillet håndbold tidligere, han har arbejdet med AG Håndbold-projektet i mange år, og da vi ikke selv har et håndboldhold, har jeg det fint nok med, at han har købt FCK ud, siger Frank Buch-Andersen og tilføjer:

- Der er intet FCK tilbage i det projekt.

Det passer dog ikke helt. FCK ejer 10 procent i AG København og FCK's bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, får en plads i AG Københavns bestyrelse.

Jesper Nielsen stopper som storsponsor i Brøndby med udgangen af 2010.

Brøndby lever med sponsors FCK-flirt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce