Brøndby-lejr var glad for point


Brøndby-lejr var glad for point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-træner Kent Nielsen og angriberen Morten 'Duncan' Rasmussen var enige om, at 0-0 på hjemmebane mod OB var et godkendt resultat.

Der var lidt forskel i deres udlægning af opgøret, men overordnet set var Brøndby-træner Kent Nielsen og angriber Morten 'Duncan' Rasmussen enige i, at 0-0-resultatet hjemme mod OB søndag aften var et udmærket udbytte.

- Jeg er godt tilfreds, vi spillede en god kamp, holdt OB væk fra chancer og havde selv opgørets tre bedste forsøg, sagde Morten 'Duncan' Rasmussen.

Kent Nielsen ville ikke gå så langt som til at sige, at hans hold havde spillet en god kamp, men var som sin angriber tilfreds med udbyttet.

- Jeg ville selvfølgelig rigtig gerne have vundet den kamp, men et point kan jeg godt bruge til noget. Vi føler os stadig som en del af guldkampen, vi er ikke gået svækket ud af det her, sagde Kent Nielsen, der pegede på, at topkampe rundt om i europæisk fodbold sjældent munder ud i mange mål og stor underholdningsværdi.

- Hvis en kamp ender 8-0, har det ikke været nogen god fodboldkamp. For så har der ikke været spænding, intensitet og nærkampe, det var der i opgøret i dag. Så håber I alle sammen på en masse mål, men det kommer der ikke altid. Topopgør ender sjældent med at være flotte fodboldkampe, sagde Brøndby-træneren.

Brøndby-lejr var glad for point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce