Brøndby forpasser fire på stribe: 1-1 mod FCN


Brøndby forpasser fire på stribe: 1-1 mod FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby var godt på vej til den fjerde superliga-sejr i træk, men FC Nordsjælland kæmpede sig tilbage.

FC Nordsjælland og Brøndby sidder forsat solidt plantet i bundstriden i Superligaen, efter at holdene søndag aften spillede 1-1 mod hinanden i Farum.

Brøndby førte 1-0 ved pausen og så ud til at være på vej mod den fjerde ligasejr i træk, men hjemmeholdets Patrick Mtiliga udlignede til 1-1 efter lidt over en times spil.

I første halvleg viste Brøndby-angriber Simon Makienok, at målnæsen er varm forud for de kommende VM-kvalifikationskampe mod Italien og Malta, og at landstræner Morten Olsen i hvert fald råder over én angriber med selvtillid.

Makienok var stort set usynlig i første halvleg, indtil han lige inden pausen headede Brøndby i front med 1-0. Makienok fik lov til at heade tæt foran FCN-målet, og det er oftest lig med scoringer fra angriberen.

Han er nu oppe på seks ligamål i sæsonen. Alene i de tre seneste kampe er det blevet til fire scoringer.

Spørgsmålet er så, om Makienok i landsholdssammenhæng kan holde Nicklas Bendtner på bænken, efter at Arsenal-angriberen igen er en del af landsholdet. Den duel bliver interessant at følge i træningslejren i Helsingør.

Kort forinden Makienoks 1-0-mål følte FCN sig snydt for en scoring. Anders Christiansens frispark endte hos Michael Jakobsen, der headede bolden over målstregen. Situationen blev kontroversielt takseret til offside.

Ovennævnte kunne måske tyde på, at kampen var et chanceorgie, men det var ikke tilfældet.

Brøndby forsøgte sig mest med langskud, mens FCN tydeligvis manglede en decideret angriber i boksen.

Søren Christensen, der normalt er midtbanespiller, agerede spydspids for hjemmeholdet, men fylder for lidt, og sidste sæsons FCN-topscorer, Joshua John, kan i øjeblikket ikke klare det på egen hånd som tidligere.

Et omdrejningspunkt i opgøret var Jens Stryger Larsen, der i sommerpausen skiftede Brøndby ud med FCN. Det havde Brøndby-fansene ikke glemt.

Han blev buh'et eftertrykkeligt ud på sin nye hjemmebane af de medrejsende Brøndby-fans. I pausen blev han taget ud - på grund af en skade efter en nærkamp med Martin Albrechtsen.

Resultatet efterlader Brøndby to point over nedrykningsstregen, mens FCN som bundprop har fire point op til en redning.

Brøndby forpasser fire på stribe: 1-1 mod FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce