Brøndby: Vi blev bortdømt


Brøndby: Vi blev bortdømt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Utilfredshed hos Brøndby efter annulleret Jon Jönsson-scoring i pokalsemifinalen mod AaB. Kampen endte 1-1, og det sendte nordjyderne i pokalfinalen.

Både Brøndby-bænken, de medrejsende tilskuere, og de gulklædte spillere var sikre på, at finaledeltagelsen blev sikret, da Jon Jönsson headede kuglen i mål i tillægstiden i Aalborg. Men linjedommeren mente det anderledes, og flagede for offside. Totalt misvisende, rasede Brøndby-lejren.

- Jon er hurtig, men han skal godt nok være hurtig, hvis han skal nå at være i offside-position på det indlæg, surmulede Brøndby-flanken Michael Krohn-Dehli efter 1-1-kampen.

Den sendte de danske mestre fra AaB og ikke Brøndby i pokalfinalen. Mens politiberedskabet med hylende sirener forsøgte at holde styr på de skuffede Brøndby-fans uden for Energi Nord Arena, kunne landsholdsfløjen ræsonnere over en aften, som burde have sendt drengene fra den storkøbenhavnske vestegn i slutkampen.

- Vi spiller jo bedst og har et hav af chancer. Vi var klart det bedste hold, sukkede Michael Krohn-Dehli.

- Det er jo ikke småchancer, men kæmpemuligheder, som vi skal ærgre os rigtig, rigtig meget over, at vi ikke får scoret på, sagde Brøndbys træner Kent Nielsen.

Brøndby: Vi blev bortdømt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce