Utilfredshed hos Brøndby efter annulleret Jon Jönsson-scoring i pokalsemifinalen mod AaB. Kampen endte 1-1, og det sendte nordjyderne i pokalfinalen.
Både Brøndby-bænken, de medrejsende tilskuere, og de gulklædte spillere var sikre på, at finaledeltagelsen blev sikret, da Jon Jönsson headede kuglen i mål i tillægstiden i Aalborg. Men linjedommeren mente det anderledes, og flagede for offside. Totalt misvisende, rasede Brøndby-lejren.

- Jon er hurtig, men han skal godt nok være hurtig, hvis han skal nå at være i offside-position på det indlæg, surmulede Brøndby-flanken Michael Krohn-Dehli efter 1-1-kampen.

Den sendte de danske mestre fra AaB og ikke Brøndby i pokalfinalen. Mens politiberedskabet med hylende sirener forsøgte at holde styr på de skuffede Brøndby-fans uden for Energi Nord Arena, kunne landsholdsfløjen ræsonnere over en aften, som burde have sendt drengene fra den storkøbenhavnske vestegn i slutkampen.

- Vi spiller jo bedst og har et hav af chancer. Vi var klart det bedste hold, sukkede Michael Krohn-Dehli.

- Det er jo ikke småchancer, men kæmpemuligheder, som vi skal ærgre os rigtig, rigtig meget over, at vi ikke får scoret på, sagde Brøndbys træner Kent Nielsen.

Mere om emnet

Se alle
35 anholdt efter pokalbrag

35 anholdt efter pokalbrag

AaB-keeper følte guldrusen

AaB finaleklar efter drama

AaB finaleklar efter drama