Broe langer ud efter unge dommere


Broe langer ud efter unge dommere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have beklaget nogle uheldige udtalelser om dommer Jesper Bæk Overgaard, langer Sønderjyskes træner Carsten Broe ud efter de yngre dommere i SAS Ligaen.

Ordene "lille tyksak" var ikke så heldige, men det rokker ikke ved kernen i kritikken fra Sønderjyskes træner Carsten Broe. 34-årige Jesper Bæk Overgaard, som Broe kritiserede i skarpe vendinger efter søndagens kamp mod AGF, og de øvrige yngre dommere i SAS Ligaen er for ringe.

- De unge dommere lader sig simpelthen præge for nemt af tilskuerne. Jeg havde bidt mærke i det tidligt på sæsonen, men når det bliver ved med at gentage sig, er det svært ikke at reagere, siger Carsten Broe til Ekstra Bladet samme dag, som han beklager, at han havde kaldt Overgaard for en "lille tyksak".

Carsten Broe var sur over det straffespark, som Overgaard dømte i kampen mod AGF, men hans kritik sker efter, "at de små hold er blevet snydt flere gange i denne sæson". Særligt når de mindre klubber er på besøg hos de større hold går det galt for dommerne, mener træneren, der siger, at han langt fra er ene med kritikken.

- Vi diskuterer tit emnet, når jeg er samlet med mine kolleger i trænerkredsene, men det er mit indtryk, at der ikke er nogen af de andre, der vil give deres mening til kende offentligt, siger Broe til avisen.

Broe langer ud efter unge dommere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce