Brian Priske bliver del af FCM-trænerteam


Brian Priske bliver del af FCM-trænerteam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Priske bliver en del af trænerteamet i FC Midtjylland. Han indstiller sin aktive karriere som spiller.

Den tidligere landsholdsspiller i fodbold Brian Priske bliver en del af trænerteamet i superligaklubben FC Midtjylland. Priske indstiller samtidig sin aktive karriere som spiller.

Brian Priske havde oprindeligt et år tilbage af sin kontrakt med den norske klub Start, men han har valgt at indstille sin karriere for at tiltræde i et job som træner i FC Midtjylland.

- Det er klart, at der har været en del overvejelser, inden jeg har taget denne beslutning. Jeg havde nok regnet med at spille videre et par år endnu, men der er langt hjem fra Norge, når familien bor i Danmark.

- Da FCM så kom på banen med et jobtilbud, gjorde det beslutningen noget lettere, siger Priske til klubbens hjemmeside.

34-årige Priske nåede at spille 24 A-landskampe samt et hav af internationale kampe i Danmark, Belgien, England og Norge.

I efteråret 2010 spillede Priske 17 kampe for FC Midtjylland.

- Jeg havde et fantastisk halvt år i klubben. Jeg kender klubben og menneskene omkring holdet, og jeg glæder mig til at blive en del af teamet.

- Jeg er grøn i trænergerningen, men jeg ser frem til at komme tilbage på skolebænken. Og så har en lang karriere jo også givet mig en lang række erfaringer, som jeg kan trække på, siger Priske.

Brian Priske bliver en del af trænerteamet i FCM, som i forvejen består af cheftræner Glen Riddersholm, assistenttræner Rene Andersen og talenttræner Tonny Hermansen.

Priske har første arbejdsdag på torsdag, hvor truppen drager til Tyskland på en to-dages træningstur. Fredag møder FCM Werder Bremen.

Brian Priske bliver del af FCM-trænerteam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce