Brian "BT" tilbage på landsholdet

32-årige Brian "BT" Knudsen, der her ses med nummer fire på ryggen, er tilbage i landsholdsregi efter flere års pause.
Foto: Jørgen Hansen

Brian "BT" tilbage på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liberoen fra Marienlyst er en af tre spillere fra mesterholdet, der forbereder sig til VM-kvalifikationen sidst i maj

Volleyballspilleren Brian "BT" Knudsen er blevet indkaldt til det danske herrelandshold, der i øjeblikket ligger i træningslejr i Idrættens Hus i Brøndby, hvor holdet forbereder sig til VM-kvalifikationskampene senere på måneden.

Liberoen gør efter nogle års pause dermed sine to holdkammerater, Per Eggers og Peter Schøler, selskab i landsholdstruppen, der også tæller to tidligere Marienlyst-spillere i Mads Ditlevsen og Peter Lyck.

- Det er altid en ære at spille for det danske landshold, og jeg har da tænkt mig at overbevise landstræneren om, at jeg skal spille pladsen som libero, når han skal udtage det endelige hold. Det bliver også rart igen at mødes med vores gamle holdkammerater Mads Ditlevsen og Per Lyck, der jo begge spillede i Marienlyst, inden de drog til udlandet, siger Brian "BT" Knudsen.

Det andet fynske tophold, Middelfart, har ikke nogen spillere i landsholdstruppen, men Thompson Rivers-spilleren Martin Stenderup har dog en fortid på Vestfyn.

I VM-kvalifikationen i Portugal fra 27. maj er modstanderne Portugal, Grækenland, Slovenien og Rumænien. Puljens tre bedste går videre til den afgørende kvalifikationsrunde.

Brian "BT" tilbage på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce