Breschels sejr giver tro på stort VM

Breschel tog karrierens største sejr, da han vandt sidste etape af Vueltaen

Breschels sejr giver tro på stort VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team CSC Saxo Banks Matti Breschel har efter karrierens største sejr på sidste etape af Vuelta a España fået ny tro på medaljer ved VM på landevej i næste uge.

Sejre giver selvtillid, og søndagens sejr på sidste etape af Vuelta a Espãna har givet den danske sprinter Matti Breschel så meget selvtillid, at han nu føler sig parat til at lave et rigtigt stort resultat, når verdensmesterskabet på landevej skal sættes på plads i næste uge.

- Jeg er topmotiveret. Og jeg er klar på at gå efter medaljerne, selv om det selvfølgelig bliver svært. Jeg føler ikke, at det er urealistisk, men det kræver selvfølgelig, at vi kører som et hold. Men det er helt klart en fordel, at vi er seks mand, siger Breschel.

Her er det endnu usikkert, om søndagens etapesejr vil rokke ved hierarkiet på det danske cykelhold, hvor et andet ungt talent, Chris Anker Sørensen, også er med.

- Jeg kan ikke sige, om holdet skal køre for mig. Jeg tror, vi vil køre ligesom Team CSC Saxo Bank plejer at køre. Indtil vi går i gang, så er løbet åben for alle, siger sprinteren.

Og Breschel får også lov til at sætte et par ord på den største sejr hidtil i karrieren.

- Det er helt fantastisk. Det er svært at forklare, og det er svært ikke at blive en lille smule sentimental. Ej, det er sgu noget specielt, for det er en af de mest prestigefyldte etaper, man kan vinde for en sprinter, siger Matti Breschel.

Breschels sejr giver tro på stort VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce