Breschel snød alle på stregen

Cykelrytteren Matti Breschel fra Team CSC Saxo Bank vandt torsdag anden etape af Post Danmark

Breschel snød alle på stregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelrytteren Matti Breschel fra Team CSC Saxo Bank vandt torsdag anden etape af Post Danmark Rundt, der blev afgjort i en massespurt.

Der var dansk succes i Post Danmark Rundt, da Matti Breschel fra Team CSC Saxo Bank torsdag viste sig at være hurtigst af alle på anden etape af det danske etapeløb.

Inden feltet nåede frem til målstregen i Sønderborg, skulle feltet lige indhente et mindre udbrud 20 kilometer før mål. Og da først det var sket, holdt rytterne nogenlunde samling. Selv om mange ryttere forsøgte at stikke af sted på rundstrækningen i målbyen, var der ingen ryttere, som fik det afgørende hul.

Godt 10 kilometer forinden blev onsdagens etapevinder Guillermo Bongiorno fra CSF Group i løbets gule trøje sat af feltet, mens flere toneangivende danske ryttere forsøgte at stikke af fra feltet, heriblandt etapevinder Matti Breschel fra Team CSC Saxo Bank.

Men Breschel kunne ikke få det afgørende forspring og blev i første omgang hentet, inden han på de afgørende meter trådte fra alt og alle. Bongiorno tabte omkring et minut, da Barloworld satte tempo helt fremme for at få det hele blev afgjort i en massespurt. Med sejren overtog Matti Breschel også den samlede føring i etapeløbet.

Breschel snød alle på stregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce