Den unge Team CSC Saxo Bank-rytter Matti Breschel vandt også tredje etape af Post Danmark Rundt og fortsætter dermed sit triumftog i det danske etapeløb.
Matti Breschel har en drøm om at vinde Post Danmark Rundt. Og fredag viste han endnu engang, at han har den form, der skal til for at sejre i det danske etapeløb. Team CSC Saxo Bank-rytteren vandt således sin anden etape i træk, da han kørte fra alle andre på opløbstrækningen i Vejle.

Der var på forhånd lagt op til en hård tredje etape mod Vejle, der ni gange har været målby i Post Danmark Rundt. Et langt udbrud, der blev indledt kort efter starten i Padborg, blev indhentet med blot 20 kilometer tilbage, da et samlet felt trådte ind på den stejle Kiddesvej til den første af tre omgange af 5,6 kilometer på en rundstrækning i Vejle.

Her viste Matti Breschel, der også vandt anden etape, på ny gode ben, da den unge Team CSC Saxo Bank-rytter var med til at sætte fart på et udbrud. Breschel og gruppen, der også talte holdkammeraten Chris Anker Sørensen, blev dog opslugt af en større gruppe. Det lod dog ikke til at bekymre Breschel, der på de afgørende meter trådte fra de nærmeste konkurrenter.