Brasilien også kronet i Sydamerika


Brasilien også kronet i Sydamerika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Brasilien sidder også tungt på den sydamerikanske fodboldtrone. Således vandt de regerende verdensmestre natten til i går Copa America, der er den ypperste fodboldturnering på det fodboldgale kontinent.

Det var syvende gang, at Brasilien gik til tops i turneringen, og denne gang blev Argentina besejret i Lima, Peru, med 4-2 i straffesparkskonkurrence efter 2-2 i den ordinære spilletid.

Argentina har ikke vundet Copa'en siden 1993, og nederlaget vil gøre ondt i langt tid fremover. Til gengæld vil der blive festet hos vinderne, der stillede op til turneringen med et ungt og i international sammenhæng noget uprøvet hold.

Blandt andre havde spillere som Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Roberto Carlos, der havde fået lov til at holde sommerferie.

Det holdt dog ikke brasilianerne tilbage fra at ydmyge deres ærkerivaler og sydlige naboer. Blot tre minutter før tid bragte Cesar Delgado argentinerne foran, men i sidste minut udlignede Adriano til 2-2 og skaffede Brasilien nyt liv.

- Brasilien har vundet VM fem gange, så ingen skal tro, at de kan løbe os over uden modstand. Selv om vi var bagud, så gav vi ikke op. Dette er en sejr, vi vil huske meget længe, og det samme vil nederlaget blive i Argentina, lød det fra den brasilianske landstræner Carlos Alberto Parreira efter triumfen.

Brasilien også kronet i Sydamerika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce