Brasilien hånet i egen hule

Brasiliens Diego i kamp om bolden med Argentinas Jonas Gutierrez. Kampen endte 0-0 - ikke tilfredsstillende for det kræsne brasilianske publikum.
Foto: ANDRE PENNER/AP

Brasilien hånet i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brasilien magtede ikke at underholde sit kræsne publikum, da holdet natten til torsdag mødte Argentina i en VM-kvalifikationskamp, der sluttede uden scoringer.

De forvænte brasilianske fans havde ikke meget tilovers for deres helte på nationens landshold, der natten til torsdag diskede op en kedelig og defensiv omgang fodbold. Tilskuerne buhede højlydt af den brasilianske landstræner Carlos Dunga, mens de i stedet klappede bravt, da argentinas Lionel Messi blev skiftet ud for gæsterne i overtiden.

Og den opførsel skabte frustration hos de brasilianske stjerner.

- Jeg har det dårligt, fordi jeg har forladt min kone og mine to døtre derhjemme for at komme her og gøre mit bedste. Måske spillede jeg ikke særlig godt, og vi vandt ikke kampen, men det er meget skidt at høre dem buhe af den brasilianske træner, sagde forsvarsspilleren Gilberto efter kampen.

Også landstræner Dunga bed mærke i tilskuernes utilfredshed. Han mente dog, at holdet blev mere ramt, end han selv gjorde.

- De kan fornærme mig, men tilråbene begyndte på et tidspunkt i kampen, hvor spillerne havde mest brug for opbakning, sagde Dunga.

Brasilien hånet i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce