Brasilien bøvlede med Belgien

Foto: PolFoto

Brasilien bøvlede med Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brasiliens første kamp ved OL-turneringen blev ingen let sag. Torsdagens 1-0-sejr over Belgien i Shenyang viste, at et hold spækket med fodboldstjerner ikke altid er garanti for overlegenhed.

Europæiske topklubber som AC Milan, Manchester United, Bayern München og Real Madrid havde leveret spillere til en brasiliansk startopstilling, der kan skræmme de fleste A-landshold. Alligevel skulle der en udvisning til Belgiens Vincent Kompany til, før Brasilien fik hul på bylden. Det skete, da en de få hjemlige spillere - São Paulos Hernanes - bragede brasilianerne på vinderkurs ved at ramme nærmeste målhjørne fra en position i feltet efter 79 minutter.

AC Milans Ronaldinho og Alexandre Pato leverede mere anonyme præstationer, mens også Diego og Rafinha spillede fra start, efter at have fået lov fra deres tyske klubber Werder Bremen og Schalke 04. Den internationale sportsdomstol afgjorde onsdag, at klubberne kunne kalde Diego og Rafinha hjem fra OL, hvis de ville, men opfordrede klubberne til at lade de unge spillere være med i OL.

Ledelsen i Schalke 04 har nok haft en klump i halsen over, at have bøjet sig for presset og ladet Rafinha spille, da backen flere gange i løbet af kampen var til behandling for fysiske skavanker.

Brasilien spiller næste kamp i gruppe C på søndag, hvor New Zealand er modstanderen.

Brasilien bøvlede med Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce