GOG tabte kun en træningskamp i den intensive forberedelsesfase til den nye sæson med ny cheftræner, Nicolej Krickau, og det var netop til mandag aftens modstander BSV. Nederlaget i Silkeborg lød på 24-28 efter 12-17 ved pausen. BSV's nye profil og tilskuermagnet, Jesper Nøddesbo, og Michael Knudsen tog styringen fra første fløjt, og herefter var GOG målmæssigt et skridt bagud stort set hele kampen. Hjemmeholdet spillede med stor fysik, og det var til tider en udfordring for GOG.

Fynboerne var dog uden meget vigtige spillere i træningskampen. Den norske playmaker/back, Gøran Johannessen, der i GOG's uafgjorte kamp 29-29 i Skjern spillede sin flotteste kamp i gult med 11 scoringer, var ude med en mindre skade, og Lasse Møller, der noget brugt var hjemvendt efter et flot U21-VM, blev skånet. Netop Lasse Møller har i øvrigt meget at bevise efter kampen i Skjern, hvor han ikke satte en fod rigtigt.

I BSV har rystelserne fra den værst tænkelige start på den nye sæson endnu ikke lagt sig. I klubbens første betydende kamp blev BSV således ekspederet ud af pokalturneringen af TM Tønder Håndbold under sønderjydernes nye træner, fynske Torben Sørensen. 25-26 lød resultatet i ottendedelsfinalen på. I sæsonens første ligakamp for BSV blev det imidlertid til en sikker sejr på 36-28 over mestrene fra Aalborg Håndbold, der tilsyneladende slet ikke kan undvære den norske tryllekunstner Sander Sagosen.

Peter Bredsdorffs drenge spillede en stor sæson 2016/17, hvor holdet var tæt på at mestre balancen med store resultater både ude i Europa og i Danmark. Sejren i Kiel i Champions League er en milesten i dansk håndbold. I både ligaen og pokalturneringen snublede BSV dog lige på dørtrinnet til topresultaterne. Sebastian Skube og Nikolaj Markussen var i den sæson - og er fortsat - vigtige profiler hos BSV. Det var Allan Damgaard også, men han prøver nu lykken i den tyske bundesliga hos Göppingen.

GOG måtte undvære landsholdsbacken Niclas Kirkeløkke i sæsonen første ligakamp ude mod Skjen Håndbold, der endte uafgjort. Kirkeløkke beskyttede den skulder, som tidligere har givet backen lange pauser. Da Sport Fyn besøgte søndagens træningspas i Gudme, var det imdlertid med Niclas Kirkeløkke som fuld deltager i træningen. Men først mandag formiddag vil der ifølge Nicolej Krickau blive taget stilling til, om Kirkeløkke er med mod BSV.

Unge Jon Andersen klagede over smerter i sit ene knæ efter opgøret i Skjern men han er fuldt spilleklar mod BSV. Kun den langtidsskadede - knæet - streg, Lars Hald, deltog ikke i holdets søndagstræning med selvtrænede.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Kampen minut for minut: GOG vinder hjemme over BSV

Kampen minut for minut: GOG vinder hjemme over BSV

GOG-VIDEOER før BSV-brag: Vi glæder os til at komme hjem

GOG-VIDEOER før BSV-brag: Vi glæder os til at komme hjem

Før BSV: Derfor spiller GOG-Erevik med "Batman-brille"

Før BSV: Derfor spiller GOG-Erevik med "Batman-brille"