Bragende blå debutanter


Bragende blå debutanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOPHOLD: B1913 kom med 4-1 sejr fint fra start med nye folk i nye omgivelser
FODBOLD: Nu kan man både sidde ned og komme i tørvejr til B1913's kampe.

Flytningen til Odense Atletikstadion virker som en god idé, og B1913 kom i hvert fald rigtig fint fra start i de nye omgivelser.

Så fint at de få ungdommelige 13-fans, der kæmpede en ulige verbal kamp med de mange Lyngby-supportere, på et tidspunkt kunne begynde at synge: - Vi ligger nummer ét.

Og det er ganske korrekt - og noget helt nyt for B1913.

Til at begynde med var det nu de 50-60 højtråbende Lyngby-fans, der har holdt ved gennem med- og modgang, som var ved at stjæle billedet.

Dels ved at råbe "Løngbø" rigtig højt og rigtig ofte og dels - og det var værre - ved at smide øldåser efter B1913's trænerbænk.

En temmelig lam idé, og det syntes nogle af Lyngby-supporterne også, så de kom op at slås indbyrdes.

I B1913-lejren var man vel ikke ligefrem forberedt på, at det kunne blive en højrisiko-kamp, så man måtte ringe efter politiet, der indfandt sig i slutningen af 1. halvleg, og så kom der lidt mere ro på gemytterne.

Det lagde så også efterhånden en dæmper på "the blue-white army", at 13 var ovenpå gennem det meste af kampen.

Lyngby var nu slet ikke noget ueffent mandskab, og holdet kom til næsten lige så mange chancer som B1913 i en kamp, hvor det ikke var de defensive dyder, der var i højsædet.

B1913 fremstår lettere rekonstrueret, og det er vel ikke for meget at skrive, at truppen virker stærkere end den, der spillede en række højere før sommerferien.

Ken Ragus er ny mand på den defensive midtbane, og selv om Ragus krydrede sin indsats med et par kiksede "lette" afleveringer, så var han til gengæld også manden bag dagens lækkerbisken: Et bragende langskud, der indtil videre ligger på en sikker førsteplads i kampen om at blive årets mål på Odense Atletikstadion.

Og det faldt på et psykologisk dobbeltvigtigt tidspunkt: Lige før pausen og lige efter, Lyngby havde vejret ny luft ved at udligne til 1-1.

Simon Jørgensen er ny mand i angrebet.

Den tidligere OB'er kom ikke selv på scoringslisten, han nøjedes med at ramme stolpen, men han fylder meget, skaber plads til medspillerne og er god at spille bolden frem til. Hans tilstedeværelse gør, at 13 kan andet end at flytte bolden rundt - han er god at sende en lang bold op til.

Raafat El Soussi var ny mand i startopstillingen som højre back - han har mest været brugt som indskifter hidtil, og han gjorde et yderst solidt indtryk.

Martin Andersen, der også er tidligere OB'er og senest har spillet i Vejle, blev skiftet ind i 2. halvleg og kvitterede ved at score kort efter.

Én kamp gør ingen sæson, men et og andet tyder på, at B1913 kan komme til at præge den sjove ende af 2. division.

Bragende blå debutanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce