Boulahrouz: Brøndbys samlede pakke var bedst

Den hollandske forsvarsspiller, Khalid Boulahrouz, blev mandag præsenteret som ny spiller i Brøndby IF af sportchef Per Rud, på et pressemøde på Brøndby Stadion.
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO

Boulahrouz: Brøndbys samlede pakke var bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var andre tilbud, men Boulahrouz faldt for Brøndbys projekt. Vigtigt for ham at være tæt på sine børn.

Det var flere ting, som fik den 31-årige forsvarsprofil Khalid Boulahrouz til at sætte sin underskrift på en kontrakt med Brøndby.

For nok har han slået sine folder i nogle af verdens bedste ligaer som Premier League for Chelsea og den tyske Bundesliga for Hamburger SV og Stuttgart, men Brøndby havde en pakke parat til hollænderen, som fik ham til at se mod Danmark.

- Jeg havde andre tilbud, men det her var hele pakken. Mine børn er tæt på København, de bor i Hamburg, og det var en stor ting for mig. Derudover er Brøndby en stor klub i Danmark, og de har ambitioner. De viste mig projektet, og jeg følte mig sikker.

- Klubben giver mig en god følelse, jeg kan lide København, og for mig var der ikke tvivl om, hvorvidt jeg skulle skrive under, siger Khalid Boulahrouz.

Den 31-årige forsvarsklippe har ud over flere af de største europæiske ligaer også spillet på det hollandske landshold.

Brøndby og Superligaen kan derfor virke som et skridt tilbage i karrieren. Det bekymrer dog ikke hovedpersonen.

- Jeg lytter ikke til, hvad andre siger. Jeg føler mig godt tilpas med at tage dette skridt. Lad os se i fremtiden, om det så er et skridt frem eller tilbage, siger han og lader sig ikke skræmme af Brøndbys seneste sæsoners kamp for at undgå nedrykning.

- Brøndby har haft nogle hårde år, men det kan ske for alle klubber.

- Det ville være underligt, hvis jeg stod her og sagde, at vi skulle blive, hvor vi var. Vi vil selvfølgelig forbedre os i tabellen, men vi skal arbejde rigtig hårdt og tage det skridt for skridt. Så ser vi i slutningen, hvor vi hører til, lyder det fra Boulahrouz.

I første omgang har Brøndby og Boulahrouz kontrakt på hinanden frem til næste sommer, når denne sæson slutter. Hverken klubben eller hollænderen selv afviser, at der kan blive tale om en kontraktforlængelse til den tid.

Boulahrouz: Brøndbys samlede pakke var bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce