Quick Step har endnu ikke besluttet sig for, om Tom Boonen skal med i Tour de France efter en dopingprøve viste, at han havde indtaget kokain.
Det belgiske hold Quick Step er i et dilemma. Holdets helt store stjerne, Tom Boonen, har afleveret en dopingtest, der var positiv for kokain, men da testen blev taget uden for konkurrence, medfører den ikke karantæne.

Men skal han så have lov til at deltage i Tour de France, som om intet var hændt? Det spørgsmål har Quick Step endnu ikke fundet svaret på.

- Vi vil tænke over det i løbet af de næste dage. Man siger, at mediernes interesse aftager efter 48 timer, og Tour de France starter først 5. juli. Vi har stadig tillid til Boonen, og det vil ikke være intelligent at handle forhastet, sagde sportsdirektør for Quick Step, Patrick Lefevere, onsdag på et pressemøde.

På pressemødet var Tom Boonen selv til stede, men han nøjedes med at læse en kort erklæring op. Han talte ikke direkte om kokainmisbruget, men undskyldte sine handlinger.

- Jeg vil ikke komme med mit forsvar her, men jeg er ikke perfekt, og jeg undskylder, at jeg har bragt mine venner i forlegenhed, fortalte Boonen.

Mere om emnet

Se alle
Boonen: Jeg fik coke i min drink

Boonen: Jeg fik coke i min drink

Quick Step raser over Boonens udelukkelse

Boonen udelukket fra Tour de France