Boonen: Jeg fik coke i min drink

Tom Boonen siger, at han er uskyldig i at have indtaget kokain. Nogen har kommet det i en drink, han har drukket, siger vinderen af årets Paris-Roubaix.
Foto: Arkivfoto: Lionel Cironneau/ap

Boonen: Jeg fik coke i min drink

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den belgiske cykelrytter Tom Boonen, der blev testet positiv for kokain, siger, at han er uskyldig. Nogen havde blandet stofferne i hans drink.

Belgiske Tom Boonen bedyrer fortsat sin uskyld efter, at han er blevet smidt ud af både Schweiz Rundt og Tour de France på grund af en dopingtest den 25. maj, der viste sig positiv for kokain.

Boonen fortalte således den belgiske statsanklager, at en eller anden må have blandet stoffet i hans drink, beretter avisen "Gazet van Antwerpen". Den 27-årige cykelrytter fortalte videre, at han og en veninde havde været på baren "Que Pasa" i hans hjemby Mol, og at de her havde drukket et par drinks på terrassen. Senere havde han følt sig dårlig og var taget hjem fra baren.

Tidligere har Tom Boonen ved en pressekonference sagt undskyld til sine kolleger og fans.

- Jeg vil ikke komme med mit forsvar her, men jeg er ikke perfekt, og jeg undskylder, at jeg har bragt mine venner i forlegenhed. Jeg håber, at fansene fortsat vil støtte mig. De vil snart igen kunne regne med min uforbeholdne dedikation, sagde belgieren.

Boonen udtaler ifølge avisen også, at han vil holde en kort pause fra cykelsporten.

Boonen: Jeg fik coke i min drink

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce