GOG ligger over Aalborg Håndbold i ligaen, men oddssætterne hos Danske Spil har markant mest tillid til hjemmeholdet i tirsdag aftens skæbnekamp.

Vinderen af tirsdag aftens kamp i håndboldligaen i Gigantium mellem Aalborg Håndbold og GOG Håndbold vil være et varmt bud på topfire i grundspillet. Taberen kan meget vel have udspillet sin rolle i kampen om den absolutte top og dermed i kampen om at få point med over i slutspillet, der indledes midt i april.

Selv om GOG på en femteplads har et point mere end Aalborg, er det hjemmeholdet, der har bookmakernes tillid. Endog i markant grad. En sejr til Aalborg giver således hos Danske Spil kun 165 kroner for en indsats på 100 kroner, mens der er 275 kroner for 100 kroner, hvis fynboerne vinder.

GOG tabte i lørdags hjemme til Skjern Håndbold, men Aalborg er kommet humpende fra start efter EM-pausen med to uafgjorte resultater i ligaen mod henholdsvis Nordsjælland og HC Midtjylland. Og nordjyderne tabte i EHF Cuppen i weekenden på hjemmebane.

GOG er handicappet af langtids-fraværet af anfører og streg Lars Hald. Men Aalborg er uden norske Sander Sagosen, der brækkede hånden under EM og er et vigtigt hjul i nordjydernes spil, og stortalentet Simon Hald virker halvskadet.

Kampen i Aalborg bliver i Sport Fyns optik en mere lige affære, end Danske Spils oddssættere vurderer.

  • SportFyn