Bookmaker lukker for spil på FCK-kamp


Bookmaker lukker for spil på FCK-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det vil være sikrest for AaB's UEFA Cup-ambitioner ikke at tage point fra FCK i søndagens superligakamp i Parken. Et AaB-nederlag vil samtidig gøre det sværere for OB at nå til tops i superligaen.

Onsdag aften sikrede AaB sig en plads i pokalfinalen Kristi himmelfartsdag mod FC København, da holdet spillede 1-1 i returkampen mod Brøndby. Og med pladsen i pokalfinalen er AaB kommet et stort skridt tættere på at skulle spille UEFA Cup-fodbold i næste sæson.

For hvis FC København, der i øjeblikket fører superligaen med to point ned til Brøndby, bliver danmarksmestre, er AaB automatisk UEFA Cup-klar - uanset om holdet vinder eller taber pokalfinalen.

Derfor kan det være en fordel for AaB ikke at tage point fra FC København, når AaB i superligaen møder FC København i Parken på søndag. Og af den grund har bookmakerfirmaet Scandic Bookmakers lukket for spil på kampen søndag.

"Vi mener, at den UEFA-regel, der siger, at taberen af en national pokalfinale kommer med i UEFA Cuppen - hvis pokalvinderen samtidig bliver mester i det pågældende land - giver anledning til at tvivle på kampens sportslige værdi," skriver bookmakerfirmaet i en pressemeddelelse.

Det er stadig muligt at spille på kampen hos Danske Spil. Her er odds onsdag formiddag 1.35 på FCK-sejr, 4.10 på uafgjort og 7.90 på AaB-sejr.

Et AaB-nederlag vil gøre det endnu vanskeligere for OB at nå op på førstepladsen i superligaen, eftersom OB i øjeblikket er fire point efter FCK.
Fakta
Derfor kan det være en fordel for AaB ikke at tage point fra FC København, når AaB i superligaen møder FC København i Parken på søndag.

Bookmaker lukker for spil på FCK-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce