Bonde har ikke ondt af Michael Rasmussen


Bonde har ikke ondt af Michael Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ingen grund til at kalde det uretfærdigt, at Michael Rasmussen ikke har kunnet finde et nyt hold, mener dansk landstræner.

Sportschef og landstræner i Danmarks Cykle Union (DCU), Lars Bonde, finder det ikke uretfærdigt, at Michael Rasmussen trods overstået dopingkarantæne stadig ikke har kunnet finde et hold, der vil give ham en ny chance i cykelsporten.

- Han må sande, at som i andre arbejdssammenhænge har man altid noget bagage med. Der, hvor man søger nyt job, vurderer de, om de vil give den person en ny chance. Det er på ingen måde anderledes end fra det almindelige erhvervsliv i en verden, hvor folk ved ting om hinanden, og der bliver ledt efter anbefalinger, siger Lars Bonde til Berlingske Tidende.

- Cykelholdene har jo ret til sige nej på grund af en helhedsvurdering. Det er ikke specielt uretfærdigt for Michael Rasmussen, sådan følger tingene med på alle planer i alle verdener. Michael Rasmussen har været fri til at køre siden august, men blandt næsten 300 hold i Europa har han ikke været i stand til at finde et nyt hold endnu. Det må man spørge Michael Rasmussen om, hvorfor han ikke kan. Der er jo rigtig mange andre, der har forbrudt sig mod reglerne, som har kunnet finde et nyt hold, slår Bonde fast.

Det blev på et pressemøde i november slået fast af DCU-formand Tom Lund, at Michael Rasmussen næppe nogensinde vil kunne komme til at køre for det danske landshold igen. Lars Bonde forholder sig til den beslutning og understreger, at han er enig i den.

- For åben mikrofon kaldte Michael Rasmussen Tom Lund og Jesper Worre for "korrupte fjolser", så er det svært at vende tilbage, mener Lars Bonde.

Bonde har ikke ondt af Michael Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce