Boldsen glæder sig til puslespillet


Boldsen glæder sig til puslespillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joachim Boldsen glæder sig til at være en brik i det puslespil, der skal lægges i AG Håndbold, og han håber, at han stadig kommer til at spille internationalt.

Joachim Boldsen skifter fra en af verdens allerbedste håndboldklubber til AG Håndbold, som i øjeblikket spiller i den næstbedste række. Men det er ikke et udtryk for manglende ambitioner, understreger den 31-årige tidligere landsholdsanfører.

- Jeg skifter til AG, da det er en klub med et enestående ambitionsniveau, samt en klub, hvor jeg kan være med til at bygge noget op. Det bliver spændende at kunne være én blandt mange kommende brikker i det puslespil, der skal udgøre en fast bestanddel i toppen af dansk håndbold, og forhåbentlig kommer jeg også til at kunne repræsentere AG i de europæiske turneringer, siger Joachim Boldsen, der spiller sæsonen færdig i FC Barcelona, inden turen går til den københavnske vestegn og AG Håndbold, der på det tidspunkt sandsynligvis er at finde i den bedste række.

Klubben har med penge fra Kasi Group-ejeren, Jesper Nielsen, forstærket sin trup markant på det seneste, og det betyder meget for Boldsen.

- Det er et plus at kunne blive genforenet med gamle landsholdskolleger som Klavs Bruun Jørgensen, Søren Herskind, Peter Nørklit samt ikke mindst Lars Jørgensen, siger Boldsen, der godt kunne have valgt at fortsætte i Barcelona.

- Jeg fik tilbudt forlængelse af min kontrakt i FC Barcelona, men hverken min familie eller jeg var i tvivl om, at AG er det rigtige valg for os, siger han.

Boldsen glæder sig til puslespillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce