Bokselæge nægter at have set skanning


Bokselæge nægter at have set skanning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lægen Peter Angermann nægter at have set den skanningsrapport, som viste, at bokseren Johny Jensen havde pådraget sig en hjerneskade før en EM-kamp.

Sagen om bokseren Johny Jensen, som to gange gik i ringen med en hjerneskade, har taget en ny drejning. Lægen Peter Angermann, som godkendte bokserens helbred den 12. december 2007 før en EM-kamp i Italien, afviser nu at have set den oprindelige skanningsrapport, som påviste hjerneskaden.

- Første gang, jeg ser skanningen, er i går (mandag, red.). Jeg har simpelthen ikke set den før, siger Peter Angermann til politiken.dk.

Han oplyser, at han blot skrev under på en allerede udfyldt helbredsattest, fordi han troede, at den allerede var blevet godkendt af bokseforbundets læger, men blot manglede underskriften.

Formand for Dansk Professionelt Bokse-Forbunds lovkomité, Poul Gaardbo, som også er altmuligmand for Johny Jensens arbejdsgiver, Team Palle, afviser Peter Angermanns udlægning.

- Vi vil sgu da ikke have skadede boksere i ringen. Boksning er en relativt hård idrætsgren, hvor man skal passe på de aktive. Så det er klart, at han har fået alle dokumenter forelagt, siger Poul Gaardbo.

Peter Angermann siger, at han ville have frarådet Johny Jensen at bokse, hvis han havde set skanningsrapporten. Og han afviser Gaardbos udlægning.

- Det passer ikke. Jeg har ikke set den skanning. Hvis jeg havde det, så havde jeg sagt fra. Det er 100 procent sikkert, siger lægen, som dog erkender, at han burde have rekvireret skanningspapirerne.

Bokselæge nægter at have set skanning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce