AC Horsens kæmper for at rykke op i Superligaen, og den fynske træner Bo Henriksen er begejstret for at tilføre Lasse Krygers rutine til forårets oprykningskamp, hvor østjyderne kæmper mod Lyngby, FC Vendsyssel, Vejle og Silkeborg om de tre billetter.

Onsdag valgte OB at afhænde den alsidige Lasse Kryger til AC Horsens, og østjyderne er begejstret.

Lasse Kryger har allerede optrådt 121 gange for den gule fare og tiltræder nu sin anden periode i klubben. I sommeren 2014 skiftede Lasse Kryger til OB fra AC Horsens. Lasse Kryger ser frem til igen at skulle optræde på CASA Arena med de 3 ringe på brystet.

- Jeg har valgt at vende tilbage til AC Horsens fordi jeg kan identificere mig med klubben og de værdier, der er i AC Horsens. Tidligere i min karriere har jeg haft mine bedste fodboldår AC Horsens, så jeg glæder mig til igen at spille for klubben. Skiftet kom også naturligt for mig, da jeg hørte om interessen for det var samtidig en god mulighed for at få fast spilletid, som jeg har manglet i OB, fortæller Lasse Kryger til AC Horsens-hjemmesiden om sit skifte, hvor han forventer en spændende og sjov periode i den gule trøje.


- Jeg forventer at vi skal spille med i den sjove ende af 1. division og forudsætningerne er i hvert fald til stede, da vi ligger godt til. Så for mig bliver det en spændende udfordring at komme tilbage til AC Horsens, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med træningen siger Lasse Kryger.

For træner Bo Henriksen er Lasse Kryger en ønskespiller at få ind i truppen.

"I Lasse har vi fået en ønskespiller ind, som i den grad passer ind i vores genopbygning af de værdier, som skal definere AC Horsens, nemlig ydmyghed, holdånd og hårdt arbejde. Vi glæder os helt vildt til at arbejde med Kryger i det daglige. Han er en spiller med et vanvittigt højt bundniveau og har nogle spidskompetencer, som kan gøre ondt på alle hold i 1. division, så vi har store positive forventninger til, hvad Kryger kan tilføre vores hold", siger en glad AC Horsens-træner.

Bo Henriksen, der i sine første fodboldår spillede i OKS og OB, har et tæt kendskab til Lasse Kryger, der har spillet for både FC Svendborg og B1913.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
Skifte: Kryger fra OB til Horsens

Skifte: Kryger fra OB til Horsens

Nu er det officielt: OB kaprer AaB-profil

Nu er det officielt: OB kaprer AaB-profil