Blodig sejr i silende regn


Blodig sejr i silende regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FIGHT: Kampen mod Vejle krævede flere skalpe og skader hos B1913

B1913 Vejle 4-1 Træningskamp

FODBOLD: Skyerne hang truende tungt over både gæster, hjemmehold og tilskuere i går, da B1913 mødte Vejles 1. divisionshold i en kamp, der langt fra mindede om tilfældig træning før sæsonstart.

Dagens modstander trak i første minut et reelt overraskelsesangreb ned om ørerne på det blå forsvar, bankede ud over stepperne - og inden hjemmeholdet nåede at blinke, sendte de rødblusede første målskud af sted.

Heldigvis for de blå, havde Vejles angrebsduo glemt den knivskarpe præcision i Jylland, og chance efter chance røg over og ved siden af mål.

Efter et par minutter fik 13-holdet svunget sig op på et godt niveau - og så blev der banket til bolden.

Fantastisk fight

Holdene matchede hinanden perfekt, og de halvvåde tilskuere fik en træningskamp med fight i verdensklasse at se.

Spillerne kæmpede for hver en centimeter på banen, og først efter en halv time fik 13's Mads Jensen banket bolden indenbords bag Vejle-målmanden til 1-0.

Vejle kæmpede desperat de sidste sekunder af 1. halvleg for at indhente det tabte, men forgæves. Det gav anledning til alvorsord i en pause, hvor regnen nærmest som bestilt piskede publikum i læ.

Tilsyneladende havde pausesnakken hjulpet, for jyderne gik på banen med nyt mod. Det samme gjorde B1913, men spillerne havde stadig en alvorlig overraskelse i vente.

Blod på banen

Duellerne bølgede frem og tilbage fra første fløjt, og holdene tog ture foran modstandernes mål, hvor sejrsviljen kastede spillerne ud i nærkamp.

Det bragte 13's Morten Andersen og Ulrik Nielsen til fald, efter de i en hovedstødsduel uheldigt kolliderede kranium mod kranium. Begge blev slået ud og måtte tilses af de tililende trænere.

Et flækket øjenbryn og en bule på størrelse med et æg var resultatet, da spillerne blev støttet på vejen ud til spillerbænken, hvor også målmand Danny Carlsen senere endte for at få en forslået ankel behandlet.

Udnyttede chancen

Udskiftningerne blev gjort i ubemærkethed, og kampen fortsatte. Oplevelsen satte dog lidt af en skræk i livet på spillerne, og det chok udnyttede Vejle til et klassemål af en udligning.

Et mål, der i jubel blev fejret af en enlig Vejle-fan med romerlys. Det var ikke noget der passede de blåklædte, der havde fået blod på tanden og tørstede efter mere.

2-1-målet tikkede ind kun sekunder efter Vejle-scoringen til skræk og advarsel på hovedstød af Simon Jørgensen.

13 fik det hele

Derefter gik det pludselig hurtigt, og 13-holdet fik banket to flotte mål ind, selv om Vejle-spillerne kæmpede med livet som indsats, mens en langt fra tilfreds Vejle-træner, Frank Andersen, gnavede knoer på sidelinjen til sidste dommerfløjt.

- Vi spillede en god kamp, hvor resultatet ikke svarer til den kamp, der blev spillet - vi fik ikke udnyttet de chancer, vi havde, sagde den skuffede Vejle-træner.

Til gengæld var der kun glade miner hos Jan Vingaard, som regner med en god sæson for de blå.

- Det fungerede både i forsvar og angreb, så jeg kan ikke klage, sagde Jan Vingaard, der priser sig lykkelig for, at størstedelen af spillerne har valgt at blive i den blå bluse trods nedrykning - det ser ud til at betale sig.

Blodig sejr i silende regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce