Blandede følelser hos Mikkel Hansen


Blandede følelser hos Mikkel Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det ene øjeblik kan han ikke skjule sin begejstring over pludselig at være inde i OL-varmen, og så kører armene begejstret rundt på ham. Det andet øjeblik nedtoner han udtrykket og ligner en, der netop har fået at vide, at et familiemedlem er kommet til skade i trafikken.

Følelserne rykkede rundt med Mikkel Hansen i minutterne efter, at han mandag for første gang oplevede atleternes by som indbygger og ikke gæst. Som holdets reserve skulle han hver dag jævnfør OL-reglerne forlade resten af truppen inden klokken ni og bo på et hotel for sig selv 750 meter væk, men på grund af Michael V. Knudsens blindtarmsoperation fik Hansen mandag aften udskiftet sin akkreditering.

- Altså, jeg har hele tiden kendt forudsætningerne. Hvis jeg skulle ind i truppen, så skulle en af de andre spiller blive skadet. Men jeg havde ikke regnet med, at det skulle ske for den spiller, der aldrig er skadet, siger Mikkel Hansen.

- Jeg er glad for at være her nu, men jeg har det ikke godt med baggrunden. Michael har næsten prøvet alt og mangler kun OL, og så sluttede det for ham en halv time inden, det hele skulle starte, siger den store bagskytte, der efter OL begynder i FC Barcelona og derfor har brugt lidt af ventetiden på sit hotel til at forsøge at lære spansk.

Men det er ikke Mikkel Hansen skyld, at Michael V. Knudsen blev syg, og derfor har han ikke grund til at føle dårlig samvittighed over at skulle lægge sig i stregspillerens seng og blive Kasper Nielsen nye bofælle. Han vælger også at fokusere på den store oplevelse, der venter ham nu. En oplevelse, som han på et tidspunkt overvejede slet ikke at lægge billet ind på.

- Da jeg fik at vide, at jeg kun skulle være reserve, var jeg ekstremt skuffet, og jeg overvejede at blive hjemme. Men så kom jeg frem til, at det ville være en stor oplevelse, selvom jeg ikke kom på banen. Så ville jeg have lært noget, jeg kunne bruge, hvis jeg skulle deltage ved et OL engang i fremtiden, lød bagskyttens ræsonnement for at drage til Beijing - en tur der nu også kommer til at udløse spilletid.

Ifølge landstræner Ulrik Wilbek vil man sandsynligvis ikke se så meget til Mikkel Hansen i tirsdagens kamp mod Sydkorea, men herefter skulle der blive plads til den kraftfulde spiller.

- Et offensivt koreansk hold ligger ikke så godt til Mikkel Hansen, men han kan eksempelvis blive rigtig god mod Island som en spiller, der kan tyre bolden af sted, siger Ulrik Wilbek.
Fakta
Mikkel Hansen Fødselsdag: 22/10-87 Position: Bagspiller Nuværende klub: Barcelona Uddannelse: HHX Beskæftigelse: Håndboldspiller Tidligere OL-deltagelse: Debutant Største sportslige resultater: DM-guld 2007, DM-sølv 2008. Topscorer i DM-finalerne i 2008. Mikkel Hansen har haft en forrygende sæson i GOG, hvor han var en af hovedaktionærerne i Champions League-succesen. De gode takter overbeviste da også ledelsen i Barcelona om at satse på spilleren, som Ulrik Wilbek tidligere har udnævnt som det største talent herhjemme. Blev i første omgang vraget til OL-truppen til fordel for Klavs Bruun Jørgensen, men kom dog med alligevel som reserve. Tager med til Beijing, men bliver kun en del af truppen, hvis en af de andre bliver skadet.

Blandede følelser hos Mikkel Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce