Blackpool og Birmingham rykker ned

Birminghams Roger Johnson græmmer sig over nedrykningen efter nederlaget til Tottenham.
Foto: Tom Hevezi/AP/POLFOTO

Blackpool og Birmingham rykker ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste sæsons Premier League bliver uden Blackpool og Birmingham, som rykkede ned i sidste spillerunde.

Oprykkerne fra Blackpool kæmpede heroisk og førte 2-1 på udebane over Manchester United i Premier Leagues sidste spillerunde søndag, men værterne sejrede til sidst 4-2 og sendte dermed Blackpool ned i Englands bedste fodboldrække.

Den samme skæbne overgik Birmingham, som tabte 1-2 ude til Tottenham, der havde Roman Pavlyuchenko som matchvinder i overtiden.

Få minutter før så det ellers ud til, at Birmingham lige akkurat ville redde frisag på bekostning af bysbørnene fra Wolverhampton, som på hjemmebane var i gevaldige problemer mod Blackburn.

Wolverhampton var bagud 0-3, men fik til sidst 2-3 mod Blackburn, hvis danske assistenttræner John "Faxe" Jensen dermed kan glæde sig over, at Blackburn undgik nedrykningen på sidste spilledag.

Inden runden var West Ham allerede rykket ned som det sidste hold.

Arsenal uden Nicklas Bendtner i truppen sluttede sæsonen af med 2-2 ude mod Fulham, og dermed må Arsenal nøjes med fjerdepladsen, der kun giver adgang til Champions League-kvalifikation. Skuffende for den ambitiøse London-klub.

Manchester City cementerede tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions League-gruppespillet ved at vinde 2-0 ude over Bolton.

Liverpool, der havde Christian Poulsen på bænken i 90 minutter, tabte 0-1 ude til Aston Villa og slutter dermed uden for de europæiske pladser på en sjetteplads.

Angriberen Peter Løvenkrands sluttede sæsonen af med sit sjette sæsonmål, da han scorede til 2-0 for Newcastle, som hjemme spillede 3-3 mod West Bromwich Albion.

Blackpool og Birmingham rykker ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce