Björn Runström glad for af-Fall

Björn Runströms ihærdige arbejde blev denne gang krydret med et mål efter fem kampe uden scoringer af svenskeren. Her er han i løbeduel med AGF's Dan Thomassen.
Foto: Carsten Buindgaard.

Björn Runström glad for af-Fall

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svenskeren fik hul på bylden og var lettet

FODBOLD: Svenske Björn Runström var en lettet mand efter fire Toto-kampe og en Vejle-tur uden de scoringer, som han også er sat til at lave foruden de store uselviske løbearbejde i front.

- Jeg var lettet efter den redning, som AGF-målmand på en eller anden måde fik lavet inden min scoring. Jeg tænkte: "Hvad fanden skal man så gøre", sagde Runström, der gik ud med et slag over anklen.

- Det er ikke det vilde, men det var ikke så bekvemt at løbe rundt med derinde, så jeg gik ud. Men det er ikke et problem at blive klar til onsdag mod Nordsjælland, sagde svenskeren.

Fortræffeligt med Fall

Han var meget glad for sin angrebsmakker Djiby Fall.

- Jeg kan ikke huske alle de angribere, jeg har spillet sammen med, men han er en rigtig target player, som er dygtig til at vinde nærkampene.

- Det passer mig fortræffeligt, at jeg så kan ligge og flyde rundt omkring ham. Der kommer hele tiden en masse affald fra Djibys dueller, sagde Runström, der ikke tidligere har spillet ret ofte i en diamant-opstilling.

- Henrik Hansen og jeg bliver bedre og bedre til at finde ud af, hvem der falder lidt ned i banen, mens den anden rykker frem. Henrik Hansen taler meget og er god til at dirigere det, mener svenskeren, der har en mening om niveauet i den danske Superliga efter to runder.

- Jeg tror, at niveauet hos de absolutte tophold som os, FCK og Brøndby er større end i Allsvenskan, hvor der til gengæld altid er otte hold, som kan gå hen og vinde mesterskabet, tilføjer Björn Runström.

Björn Runström glad for af-Fall

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce