Thomas Bjørn sluttede fornemt af i Open de España med en runde i seks under par, hvilket sendte ham op på en delt tredjeplads.
Søren Hansen har snuppet de store overskrifter i Open de España med banerekord og en førsteplads efter første runde. Men det var alligevel landsmanden Thomas Bjørn, der i dag sluttede bedst af, da Bjørn med en fornem sidste runde i seks slag under par spillede sig op på en delt tredjeplads.

Bjørn har spillet stabilt på et højt niveau bedst illustreret ved, at han på dagens 12. hul - et par fem-hul blot skulle bruge tre slag på at sænke kuglen.

Søren Hansen fik rettet lidt op på sit spil fra lørdag og gik runden i par. Det betød, at han sluttede på en delt 11.-plads. Søren Kjeldsen blev nummer 24 efter en runde i tre slag under par.

Franskmanden Thomas Levet fortsatte sit fremragende spil og vandt turneringen sikkert i 18 slag under par. Bjørn opnåede en samlet score på 14 slag under par, mens Hansen og Kjeldsen var henholdsvis syv og ti slag dårligere end deres danske kollega.