Bjørn brugte hele paletten


Bjørn brugte hele paletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golfspilleren Thomas Bjørn brugte hele farvepaletten på de første ni huller af torsdagens runde ved BMW International lidt nord for München. Det blev til fire birdies, men også en dobbeltbogey og to bogeys. Til gengæld var han stabil på de sidste ni huller med otte huller i par og en afsluttende birdie. Med en runde samlet i 71 slag ligger han midt i formiddagens felt.

Bjørn, der for første gang i en turneringsrunde havde en lang putter i bag'en, har gode minder fra München, hvor han har vundet to gange.

Bedre gik det for Anders Hansen, der kom rundt i 69 slag, tre under par i sin første runde efter en knæoperation. Danskeren leverede en stabil præstation med fire birdies og en enkelt bogey.

Mads Vibe-Hastrup skal efterhånden prise sig lykkelig for, at han via en sejr sidste år har et "frikort" til Europa Tour'en. Med en runde i 74 slag - to over par - ligger han langt nede i feltet og skal oppe sig meget fredag for at klare cuttet.

Søren Kjeldsen er med på eftermiddagsholdet og har lagt ud med en birdie på 1. hul, mens Søren Hansen holder fri efter en udmarvende uge til US Open. Søren Kjeldsen er med i en af tv-boldene, nemlig sammen med briten Paul Casey og tyskeren, Alex Cejka, der ellers spiller fast på den amerikanske tour.

Australieren Peter O'Malley er foreløbig bedste spiller efter en runde i 66 slag - seks under par.

Bjørn brugte hele paletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce