Bjørn: Mange golfspillere er forkælede


Bjørn: Mange golfspillere er forkælede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange golfspillere er forkælede og opfører sig urimeligt, lyder det fra 39-årige Thomas Bjørn, der selv kender attituden fra sine unge dage.

Den danske golfspiller Thomas Bjørn retter en kritik mod mange af sine kolleger. Han mener, at de er forkælede og opfører sig direkte urimeligt, når de ikke får deres vilje. En attitude, som Bjørn kender fra sig selv.

- Jeg er godt klar over, at jeg i mine unge dage, selv var på den måde. I dag ser jeg på det med andre øjne. Nogle gange får jeg nærmest fysisk ubehag ved at tænke på, hvordan jeg selv var imod andre mennesker. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg tidligere har opført mig på en helt uacceptabel måde, siger Thomas Bjørn, der netop er fyldt 39 år, til Morgenavisen Jyllands-Posten.

I 1997 var Thomas Bjørn den første danske golfspiller, der kvalificerede sig til Ryder Cup. Han er blevet nummer to i major-turneringen British Open i henholdsvis 2000 og 2003 samt i US PGA i 2005.

I disse år befandt Bjørn sig i den absolutte verdenselite. Men siden er det gået markant nedad bakke, og i dag indtager Bjørn en 186.-plads på verdensranglisten. Han mener dog selv, at der er gode muligheder for et comeback til verdenstoppen.

- Der er ro på i mit liv igen. Der har været mange ting at få styr på, fortæller Bjørn, der sammen med familien er flyttet fra et rigmandskvarter 20 kilometer fra London til den svenske by Göteborg.

Bjørn: Mange golfspillere er forkælede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce