Bjørn: 40.000 kom for at se mig

I et sjældent ærligt interview fortæller Thomas Bjørn masser af sandheden fra sin lange golfkarriere.
Foto: Kim Rune/© Kim Rune

Bjørn: 40.000 kom for at se mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Nogle gange følte jeg, at alle 40.000 kom om søndagen bare for at se på mig. Men sådan hænger det jo ikke rigtigt sammen.

Danmarks engang bedste golfspiller, Thomas Bjørn, er gået langt på selverkendelsens vej i et af sine sjældne interviews - her et par uddrag gengivet fra Morgenavisen Jyllands-Posten.

- Man lever sig ind i golfcirkusset, som om det er verdens centrum.

- De 40.000-50.000 til søndagens finale dukkede ikke op for kun at se på mig. De kom for at få en god dag, sidde på en knold og snakke og få en øl eller to. De er ligeglade med de enkelte spillere, fordi de ved, at én vinder og en anden bliver nummer to, fortæller Thomas Bjørn til avisen.

Han, der i en enkelt uge for år tilbage var nummer ti i verden, forsøger at kæmpe sig tilbage, også om at være med om sejren søndag eftermiddag. Og nu i en noget mere ydmyg udgave.

Sammen med sin svenske hustru, Pernilla, og tre børn er han flyttet til Göteborg. Væk fra det mondæne Wentworth i nærheden af London.

- Det hele var meget overfladisk. Folk boede der typisk et par år, inden de flyttede videre til New York eller Singapore, fortæller han.

Thomas Bjørn var i december 2009 i ugepressen, fordi det kom frem, at hans affære med en australsk stewardesse var endt med et barn,

- Det vil jeg ikke tale om. Det tilhører privatlivets fred. For min del er det et overstået kapitel, siger han til Jyllands-Postens medarbejder.

Efter et par gode placeringer i Mellemøsten drager Thomas Bjørn i næste uge til Malaysia. Han er nemlig stadig kvalificeret til de ordinære Europa Tour-turneringer, mens han er uden for døren i otte-ti største turneringer i verden, hvor han tidligere var selvskreven deltager.

Målet er igen at løse billet til deltagelse i major-turringer.

Bjørn: 40.000 kom for at se mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce